Pidä musiikkiteemaiset juhlat kotonasi

Aina ei tarvitse lähteä keikalle tai festareille, jotta voit nauttia musiikista. Oletko ikinä miettinyt pitäväsi musiikkiteemaisia juhlia kotonasi? Musiikki nostattaa juhlien tunnelmaa ja jos vielä vieraat pukeutuvat esimerkiksi tutuiksi artisteiksi, nousevat juhlat suorastaan uudelle tasolle.

Juhlateema sisustusta myöten

Juhliin voi luoda tietyn teeman aina sisustusta myöten. Hyviä teemoja ovat esimerkiksi hippiaika tai heavy metal -musiikki. Kodin voi sisustaa teemaan sopivilla väreillä. Tapetit ovat erityisen helppoja tapoja saada muutettua tilan luonnetta. Monipuolinen Boråstapeter auttaa sinua luomaan uuden sisustuksen. Muutos tapahtuu tuossa tuokiossa!

Esimerkiksi täysin musta tapetti tuo synkkää tunnelmaa. Kun taustalle laittaa soimaan heviä, on kokonaisuus valmis. Värikäs ja hieman vanhahtavan mallinen tapetti vie hippiaikaan, jolloin kuunneltiin Janis Joplinia ja Bob Dylania. Verkkokaupasta Boråstapeter löytyy kaikkea tätä ja paljon enemmän. Teemabileiden suunnittelu voi siis alkaa!

Valitse iltaan sopiva musiikki

Musiikin valitseminen on musiikkijuhlien pääosassa. Musiikin tulee tietenkin sopia illan teemaan. Onneksi niin uutta kuin vanhaa musiikkia ja tunnettuja hittejä kuin tuntemattomampiakin kappaleita on saatavilla netin palveluista. Esimerkiksi Spotifyhin voi tehdä listan, jolloin Spotify soittaa automaattisesti kaikki listalle valitut kappaleet. Tee vain sopiva kattaus erilaista musiikkia ja ihastuta kaikki vieraasi juhlillasi. Toki juhlissa voi olla myös karaokea, jolloin vieraatkin pääsevät ääneen ja saavat esittää omia lempikappaleitaan, jotka sopivat juhlien teemaan.

sensational