Miksi mennä festarille tai keikalle?

Livemusiikki – asia, joka kannattaa kokea. Keikkoja löytyy monenlaisia, eri hintaluokasta ja kaikista mahdollisista musiikkigenreistä. Festareiden tunnelmassa ja livekeikoissa on sitä jotakin, sitä jotakin, mitä on vaikea sanoin kuvailla. Se tulee kokea itse.

Musiikki tarjoaa kaikille kuuntelijoille erilaisia elämyksiä, se on osa jokapäiväistä arkeamme ja läsnä tärkeissä juhlissa ja tilaisuuksissa. Musiikki voi soida taustalla huomiota herättämättä, mutta joskus on hyvä antaa musiikin loistaa ja olla keskipisteenä. Loistava ja miellyttävä tapa tähän on kuunnella musiikkia livenä. Jokainen keikalla käynyt tietää, kuinka upea kokemus livenä vedetty keikka voi parhaimmillaan olla.

Uskollisimmat fanit käyvät vuosi toisensa jälkeen suosikkibändinsä keikalla, mutta elämyksiä saa käväisemällä vaikka vain kerran, tutun tai tuntemattoman artistin tai yhtyeen keikalla. Yleisö, suuri tai pieni, luo oman ulottuvuutensa kokemukseen. Innoissaan huutava yleisö tempaa mukaansa ja musiikin pystyy tuntemaan koko kehollaan. Illan aikana voi tuntea olevansa musiikin sykkeessä, osana isompaa kokonaisuutta. Ulkoilma tai sisätilojen intiimi tunnelma luo oman lisänsä kokemukseen.

Festarit ovat myös kokemisen arvoisia hyvässä porukassa, yhdessä ystävien kanssa. Hauskaa on takuuvarmasti, jopa useamman päivän ajan, jos näin halutaan. Erilaisia aktiviteettejakin voi keksiä festarien aikana, musiikin ja fiilistelyn lisäksi. Jos oikein kunnolla haluaa heittäytyä voi pukeutua, esimerkiksi peruukilla saa fiilistä aikaan ja upeat peruukit saavat hymyn kaikkien huulille! Kauniissa ulkoilmassa musiikki pääsee uusiin ulottuvuuksiin ja loistava tunnelma on taattu. Festareihin voi myös yhdistää ulkomaanmatkan, jossa riittää muisteltavaa vielä pitkään.

Nykyään musiikkia pääsee livekeikkojen ja tallenteiden muodossa nauttimaan myös kotisohvalta, tämä voi kiireisessä arjessa olla hyvä vaihtoehto. Tämänkin voi toteuttaa yksin fiilistellen tai viettäen mukavan illan kavereiden kesken, nauttien musiikista, seurasta ja herkuista. Elämys on näissäkin varma ja tunnelma läsnä.

Musiikin kuuntelulla on meille monia erilaisia hyötyjä. Livenä musiikkia on hyvä kuunnella elämysmielessä ja ottaa tämä vaikka säännölliseksi tavaksi, jotta elämässä olisi pientä luksusta.

sensational