Keikkavieraan muistilista

Kesän aikaan Suomessa sattuu ja tapahtuu, kun koko maa herää talvihorroksestaan. Kesän kalenteri on täynnä festareita, keikkoja ja muita tapahtumia joissa vierailee tuhansia suomalaisia, sekä ulkomaalaisia ihmisiä.

Keikat ja muut tapahtumat ovat hauskoja, mutta myös melko rankkoja tapahtumia ja niihin kannattaakin varautua huolellisesti, ihan vain jotta voi tehdä omasta elämästään hieman helpompaa. Olemme tähän artikkeliin koonneet keikkavieraan muistilistan, jotta voit nauttia itse tapahtumasta täysillä, eikä sinun tarvitse stressata esimerkiksi akun loppumisesta, nestehukasta tai muusta vastaavasta.

Mitä mukaan?

Lompakko, henkkarit, puhelin ja kotiavaimet. Nämä neljä asiaa ovat ne tärkeimmät asiat, jotka otetaan mukaan aika lailla aina kotoa poistuessa, joten emme vaivaudu tätä sen enempää selittelemään. Tämän lisäksi on hyvä olla mukana aturi ja / tai varavirta. Riippuen paikasta, ota mukaan joko puhelimen laturi ( mikäli paikasta löytyy pistokkeita latausta varten) tai jonkinlainen varavirran lähde. Näin varmistat että ensinnäkin löydät kaverit keikan aikana ja sen jälkeen, ja toiseksi, sinulla on tarpeeksi akkua ikimuistoisen illan taltiomiseen.

Neste. Jos keikkapaikka sen sallii, on hyvä olla mukana esimerkiksi vesipullo, jonka avulla pidät nestetasapainon kunnossa. Yleensä kaikki paikat sallivat ainakin tyhjän muovipullon mukaan ottamisen, jonka voi täyttää keikkapaikalla.

Mitä muuta? Luettelimme nyt ne tärkeimmät asiat, joiden avulla keikkailta on taatusti onnistunut, mutta mukaan kannattaa ottaa mukaan myös ne tavarat joita itse kokee tarvitsevansa. Näitä voivat olla esimerkiksi vaatteet, hiusharja, kondomit tai vaikkapa Max Factor koko kesän meikit, joiden avulla löytyy varma kesäheila loppuillalle. Mik vain itselle on tärkeää, on hyvä ottaa tottakai mukaan.

sensational